martes, 8 de mayo de 2012

La Plataforma de l'Horta Sud dona suport a la Vaga

La Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic de l'Horta Sud, reunida el dimarts 8 de maig a Torrent ha decidit donar suport a la convocatòria de Vaga realitzada pel conjunt de forces sindicals, que començarà el proper dimecres dia 16. La Plataforma ha valorat de manera positiva el fet que la Vaga siga de tipus "reconduïble" i que, per tant, les Assemblees que es reuniran la vesprada del dia 17 decidisquen sobre la continuïtat de la convocatòria.

La Plataforma ha decidit també que farà públic a finals d'aquesta mateixa setmana un Manifest, cridant al conjunt de la comunitat educativa a donar suport a la convocatòria i explicant les moltes raons de pes que existeixen en aquests moments per a fer-ho. S'ha considerat que és particularment important explicar a les mares i pares i a les AMPEs el significat de la Vaga i la repercusió que les mesures que van a aplicar-se- com augment de ratios i disminució del professorat -tindran sobre la qualitat de l'ensenyament.

Igualment es fa una crida als centres i a les comunitats educatives de la comarca a constituir piquets informatius, tant per al dia de la Vaga com per als immediats anteriors. Els piquets tindran una funció tant divulgativa de les raons de la Vaga com de visualització d'aquesta davant del conjunt de la comunitat educativa i de la ciutadania.

La Plataforma anima a seguir la Vaga i a concentrar esforços en els dos primers dies d'aquesta- de vital importància per al futur de la nostra lluita -per a reflexionar després de manera col·lectiva sobre la seua continuïtat i altres mesures de presió a aplicar.

Torrent, a 8 de maig de 2012
Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic de l'Horta Sud

No hay comentarios:

Publicar un comentario