miércoles, 9 de mayo de 2012

Jornades per l'Educació Pública a Alaquàs-Aldaia-Barri del Crist

 A la comunitat educativa en el seu conjunt i a la ciutadania en general ens sobren motius per a estar preocupades i en alerta davant les contínues retallades en l’educació pública. Pensàvem que cap representant polític s’atreviria a qüestionar el sistema universal educatiu i que calia sempre millorar les seues condicions i la seua pràctica.

Pel contrari, el camí que s’ha encetat ens indica tot el contrari: cessió de béns públics, gestió privada, serveis públics bàsics (per exemple, educació bàsica de 6 a 16 anys). Aleshores, la pregunta obligada és: i la resta,què?, ¿hem de pensar que pagarem l’educació infantil, el batxillerat (si és que ens l’ofereixen) i que l’educació superior serà sols per a aquelles persones que puguen pagar-la o per a aquelles el “rendiment” de les quals valga una beca? És això el que volen dir-nos? Aquesta ésl’excel•lència educativa que anuncien des del Ministeri i la Conselleria?

Si és així, tenim el convenciment que no serà l’escola pública de tothom, la que volem i la que defensem, la que construïm col•lectivament, la que promou igualtat, equitat, inclusió i diversitat, la que aspira a ser democràtica i plural, la que garanteix la qualitat i per això sabem que amb la “seua” educació no hi ha futur.

Podeu veure el Cartell, el Tríptic i el Full d'Inscripció a les Jornades...
CARTELL FULL INSCRIPCIÓ TRÍPTIC

No hay comentarios:

Publicar un comentario