viernes, 3 de febrero de 2012

Acta de la reunió de la Plataforma Horta Sud celebrada a Paiporta el 25-1-12


La reunió es va celebrar a les 18:00 hores al CEIP l'Horta de Paiporta

Centres, AMPES i organitzacions presents a la reunió: IES Albal, CEIP Jaume I (Paiporta), CEIP L'Horta (Paiporta), CEIP Ausiàs March (Paiporta), IES La Sénia (Paiporta), AMPA IES La Sénia (Paiporta), CEIP Rosa Serrano (Paiporta), CEIP Lluís Vives, CEIP San Clemente (Sedaví), CEIP Vicente Pla Paredes (Sedaví), CEIP J.A. Martínez Torres (Aldaia), Interampa Alaquàs-Aldaia, CEIP 9 d'Octubre (Alcàsser), CEIP Joan XXIII (Catarroja), IES Maria Carbonell (Benetússer), IES Músic Martin i Soler (Mislata), IES 25 d'Abril (Alfafar), IES Massanassa, IES Serra Perenxisa (Torrent), Coordinadora Guaix pel Valencià, STEPV- Intersindical Valenciana.

En un primer punt de l'ordre del dia es va informar sobre el calendari de mobilitzacions en curs i sobre les accions legals que les forces sindicals podien mamprendre contra l'ordre de retallades a l'administració pública de la Generalitat.

Posteriorment, la gent d'Alaquàs-Aldaia va informar de les accions reivindicatives que tenien previstes per al dissabte 18 de febrer. Finalment, es va entrar en un debat extens sobre les accions possibles per part de la Plataforma de l'Horta Sud. En general es valorava la importància i conveniència que la Plataforma pregués ja algun tipus d'iniciativa. La conclusió d'aquest debat va ser la següent:

  • Convocar a Paiporta una concentració contra la apropiació del sol públic per a construcció de centres privats d'ensenyament, davant un dels solars possiblement destinat a ser cedit com CIS i assenyalar aquest amb pancartes, cartells, etc., com un espai públic que no ens ha de ser furtat.
  • Convocar també a totes les accions decidides de manera unitària per les forces sindicals de l'ensenyament i en concret a la concentració i marxa del dissabte 11 de febrer a l'Àgora de la ciutat de les Arts i les Ciències de València de d'on anirà cap al rellotge del Port per on passa el circuït de Fórmula 1.

Nota important: Posteriorment a la reunió de la Plataforma es reuniren els centres de Paiporta i concretaren que l'acció prevista (que inicialment s'havia fixat per al dia 16) tindria lloc el divendres 17 de febrer a les 17 hores. Després de l'acció esmentada i a continuació d'aquesta es celebrarà a Paiporta una Manifestació en Defensa de l'Ensenyament Públic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario