lunes, 3 de octubre de 2011

Acta Provisional Assemblea dijous 15 setembre

La reunió s'ha celebrat a l'IES 25 d'Abril d'Alfafar. Estava convocada  a les 19:30 hores i ha finalitzat a les 21:30 hores.

Han estat presents mares i pares, personal no docent i professorat, que pertanyen a alguns dels següents centres públics: Inter-AMPA-Alaquàs/FAPA l'Horta Sud, CEIP 9 d'Octubre (Alcàsser), IES Albal, IES Alcàsser, CEIP Orba (Alfafar), IES 25 d'Abril (Alfafar), CEIP Cristóbal Colón (Benetusser), CEIP Blasco Ibáñez (Benetússer), AMPA-CEIP Jaume I (Catarroja), IES Massanassa, CEIP Rosa Serrano (Paiporta), persones de Sedaví.

També han estat a la reunió una representant al Consell Municipal de Benetússer per CCOO-PV i representant d'EUPV al poble, una regidora del PSOE de Sedaví, dos responsables de l'STEPV-Intersindical Valenciana i una de Guaix-Coordinadora pel Valencià de l'Horta Sud.  En total han assistit 23 persones.

Ordre del dia

Es segueix finalment el següent ordre del dia:

    1.- Informació i convocatòries de mobilització.
    2.- Activitats de l'Horta Sud.
    3.- Organització de la Plataforma
    4.- Convocatòria nova reunió.

1.- Informació i convocatòries de mobilització.

S'informa de les mobilitzacions en curs en l'ensenyament públic a escala estatal, repartint-se un fulla explicativa al respecte.

Un dels representants de l'STEPV informa de les convocatòries previstes per part de les forces sindicals: una jornada de lluita per al 20 de setembre i una manifestació estatal a Madrid per al 22 d'octubre. S'informa també de la publicació d'un Manifest per a ser signat per Claustres, Consells Escolars, Assemblees de Professorat i AMPEs, amb diferents models per cada cas. S'obri un debat sobre la conveniència de que la mobilització del 22 d'octubre siga a Madrid o al País Valencià i a cadascun dels territoris; la major part de les intervencions semblen avalar la idea que és millor una convocatòria al propi territori que no estatal a Madrid.
2.- Activitats de l'Horta Sud
S'enceta un debat sobre la necessitat- ja debatuda en l'anterior Assemblea -d'implicar al major nombre possible d'AMPEs en les activitats de la Plataforma i en les mobilitzacions. Existeix una certa dificultat de contacte amb algunes d'elles i es discuteix sobre  la millor forma de contactar-les. S'acorda fer una base de dades de les AMPEs per a poder convocar-les i enviar informació.

Respecte les samarretes per a celebrar els “Dilluns d'Esperança”, considerant que ja s'han editat en color negre es decideix continuar amb el mateix disseny. Per a facilitar la compra de samarretes per part dels centres- ja que actualment es venen individualment a través d'internet -s'acorda indicar direccions d'imprentes que les editen a un preu raonable per a que es puguen fer encàrrecs massius.

3.- Organització de l'Assemblea

S'acorda crear una comissió de treball, amb diferents nivells de compromís, sis persones, per a poder dur endavant les tasques decidides per l'Assemblea.

4.- Convocatòria propera reunió

Queda convocada nova reunió de la Plataforma per l'Ensenyament Públic de l'Horta Sud per al dijous 6 d'octubre, a les 19:00 hores, a l'IES 25 d'abril d'Alfafar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario