miércoles, 7 de septiembre de 2011

Convocatòria Assemblea 15 Setembre

Salutacions a tothom. Tal com quedàrem a l'assemblea de la Plataforma per l'Ensenyament Públic de l'Horta Sud celebrada el passat 13 de juliol (veure acta) es convoca reunió per al dijous 15 de setembre a les 19:30 hores, a l'IES 25 d'Abril d'Alfafar. Aquesta reunió és prou important, tant per ser la primera del curs com per la situació de l'ensenyament públic a casa nostra i a l'Estat, que ja s'ha traduit en convocatòries de mobilització a diferents comunitats (veure article "La comunidad educativa se levanta contra los recortes").

A la Comunitat Valenciana la Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic integrada per FAPA-València, CCOO, UGT, STEPV, CGT, CAVECOVA, Escola Valenciana, FAAVEM, SEPC, Associació de Directors de Primària, Associació de Directors de Secundària, Moviments de Renovació Pedagògica i ADIDE- es concentrarà els pròxims dies 8 i 14 de setembre, coincidint amb l’inici de curs en primària i secundària, respectivament. La primera de les concentracions serà al Col.legi Públic Tomás de Montañana (Avinguda Balears, 40 de València) a les 12:00 hores. A més, a escala estatal, els sindicats de l'ensenyament han decidit convocar també una jornada de mobilitzacions per al 20 de setembre. A octubre, molt posiblement, es farà també una convocatòria de manifestació estatal a Madrid.

L'ordre del dia que inicialment es proposa per a la reunió del dia 15 és el següent:
1.- informació i convocatòries de mobilització.
2.- Activitats de l'Horta Sud acordades en juliol (veure acta)
3.- Manifest de la Plataforma Horta Sud (s'intentarà enviar proposta abans de la reunió)
4.- Organització de la Plataforma
5.- Varis

Feu la màxima convocatòria possible "boca a boca" d'aquesta reunió, per tal de poder assegurar una bona assistència de gent. S'insisteix, una vegada més, en la importància que té aquesta primera assemblea del curs.

Us recorde també les adreces del nostre blog i de la pàgina de facebook:

blog: http://plataformaensenyamenthortasud.blogspot.com/

facebook: http://www.facebook.com/ensenyamentpublic.hortasud

Miquel Garcia
IES 25 d'Abril Alfafar

No hay comentarios:

Publicar un comentario