jueves, 15 de diciembre de 2011

Acta Assemblea Plataforma 13-12-11

L'Assemblea s'ha realitzat el dimarts 13 de desembre del 2011 a l'IES Serra Perenxisa de Torrent, participant en ella 15 persones, dels següents centres, ampes i organitzacions: IES Serra Perenxisa de Torrent, IES 25 d'Abril d'Alfafar, IES Veles i Vents de Torrent, Col·legi nº 10 de Torrent, IES Maria Carbonell de Benetússer, CEIP Lope de Vega de Torrent, AMPA Col·legi Sant Pasqual de Torrent, CEIP Rosa Serrano de Paiporta, Guaix: Coordinadora pel Valencià de l'Horta Sud, Àrea d'Educació d'EUPV i STEPV-Iv.

Acords de l'Assemblea:

1)      Donar suport a les concentracions convocades per la Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic del País Valencià el dimecres 21 de desembre, davant dels Ajuntaments de les ciutats de Castelló, Dénia, Elx, Gandia i València, contra la proposta de l'administració de cessió de sol públic a empreses privades per a la construcció de centres escolars. La Plataforma de l'Horta Sud convocarà a la seua comunitat educativa a concentrar-se davant l'Ajuntament de València i la seua cita prèvia serà a l'edifici de Telefònica de la plaça de l'Ajuntament de València.

2)      Donar suport igualment a la convocatòria de manifestació  convocada per la Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic del País Valencià el dimecres 21 de dissabte 21 de gener de l'any vinent en defensa de l'escola pública i contra les retallades.
3)      Aprofitar ambdues convocatòries per a desenvolupar un treball d'extensió de la Plataforma pels distints centres i localitats de la comarca, intentant la constitució de Plataformes locals o de centre a les quals es puga aglutinar la gent de la comunitat educativa.
4)      Destacar davant el conjunt de la comunitat educativa i la ciutadania els aspectes positius de l'ensenyament públic i totes aquelles coses notòries, èxits i avantatges que és capaç d'assolir.
5)      Aprovar un Manifest de la Plataforma al qual s'indiquen de manera clara i breu quins són els nostres objectius en defensa de l'ensenyament públic i com volem treballar i organitzar-nos. Aquest Manifest es tindria que aprovar després de les festes de Nadal i seria aprofitat per a la campanya de convocatòria de la manifestació del 21 de gener.
6)      Dissenyar un pla d'intervenció de la Plataforma per al futur, més enllà de les properes convocatòries immediates.
7)      Aprofitar millor com a eines de difusió de les nostres idees el blog i la pàgina de facebook de la Plataforma, dotant-los de continguts actualitzats de manera constant. Es planteja la possibilitat de buscar gent col·laboradora per a aquesta tasca entre les estudiants.
8)      Convocar una nova assemblea de la Plataforma el dimarts 10 de gener, a les 18:30 a un centre de Alaquàs, el qual es concretarà parlant amb la gent de la localitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario